ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΟΜΠΑΣ ΠΕΛΛΕΤ

Συντήρηση σόμπας πελλετ SERVICE σόμπας πελλετ Καθαρισμός σόμπας πελλετ

Η εταιρεία μας ZOBRAS SERVICES που έχει έδρα στην Αθήνα και εξυπηρετεί όλο το λεκανοπέδιό Αττικής ξεκίνησε το 2005 και διαθέτει τις ποιο αξιόπιστες υπηρεσίες. Μετά από 15 χρόνια εμπειρίας βασιζόμενοι στην εμπιστοσύνη των πελατών μας, η ευρεία γκάμα των υπηρεσιών μας, και η άμεση ανταπόκριση μας, σε συνδυασμό με την χαμηλότερη τιμή της αγοράς σε όλες μας της υπηρεσίες μας, έκανε ακόμα καλύτερους στην εμπειρία της εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Θέλετε να σας καλέσουμε;

Ερχόμαστε σε όλη την Αθήνα με ένα τηλεφώνημα

Ζόμπρας Νίκος

Βρίσκομαι στον χώρο της συντήρησης κλιματιστικών τα τελευταία 15 χρόνια με πάνω από 3000 επιτυχημένες συντηρήσεις, εγκαταστάσεις, τοποθετήσεις κλιματιστικών A/C. Τα τελευταία 10  χρόνια και μετά από εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις αναλαμβάνω τον καθαρισμό τζακιών και καμινάδων, την συντήρηση και καθαρισμό σόμπας πελλετ. 

Για εμένα η αμεσότητα, ο επαγγελματισμός και η προσοχή στην λεπτομέρεια σε συνδυασμό με τις πολύ προσιτές τιμές, αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που περνάει όλος ο κόσμος, είναι αυτά που με διαφοροποιούν από όλους τους υπόλοιπους του χώρου.

Κρατάμε τις τιμές χαμηλά χωρίς να χαμηλώνουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες που σας προφέρουμε!

Συντήρηση & καθαρισμός σόμπας πελλετ

Προσφορά

  • Το πόσο συχνά αλλά και ο χρόνος που πρέπει να αφιερώνουμε στη συντήρηση μιας σόμπας πέλλετ εξαρτάται κυρίως από το πόσο συχνά την ανάβουμε, από την ποιότητα του πέλλετ που καίμε και βέβαια από την κατασκευή της ίδιας της σόμπας. αναλαμβάνω τον καθαρισμό και την συντήρηση σόμπας πελλετ για σωστή λειτουργία και την μέγιστη απόδοση.

Service σόμπας πέλλετ

Το σωστό σέρβις μιας σόμπας πέλλετ απαιτεί εξειδικευμένο τεχνικό – εγκαταστάτη. Οι λεπτομέρειες κατά την συντήρηση είναι αρκετές, παρακάτω θα δούμε τις βασικές εργασίες που απαιτούνται για ένα ολοκληρωμένο ετήσιο service μιας σόμπας πέλλετ, που πρέπει να πραγματοποιείται στο τέλος κάθε χειμερινής σεζόν:

  • καθαρισμός εναλλάκτη ή διαδρομής καυσαερίων 
  • έλεγχος καλής λειτουργίας βεντιλατέρ καπναερίων της συσκευής και καθαρισμός απο στάχτες 
  • έλεγχος καλής λειτουργίας βεντιλατέρ ζεστού αέρα, για τις αεροθερμες σόμπες pellet και καθαρισμός απο σκόνες 
  • έλεγχος στεγάνωσης πορτών και καμινάδας 
    και αντικατάσταση φλαντζών εφόσον κριθεί απαραίτητο  
  • καθαρισμός καμινάδας από κατάλοιπα καπναερίων
  • έλεγχος ηλεκτρονικών μερών και ενδεχόμενη μικρορύθμιση της συσκευής
  • καθαρισμός εστίας