Πλήρης Καθαρισμοί φούσκας εστίασης και αγωγών

Είμαστε ανοιχτά καθημερινά και Κυριακές! καθαρισμός καμινάδας  καθαρισμός και συντήρηση μοτέρ  καθαρισμός φούσκας 

Η εταιρεία μας ZOBRAS SERVICES ασχολείται με τον καθαρισμό καμινάδων και έχει έδρα την Αθήνα . Από το 2010 έως και σήμερα προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού για την καλύτερη δυνατή απόδοση τής καμινάδας σάς. Διαθέτουμε προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και δυνατότητα επισκόπησης της καμινάδας με κάμερα για άμεση εντόπιση του προβλήματος.

Θέλετε να σας καλέσουμε;

Ερχόμαστε σε όλη την Αθήνα με ένα τηλεφώνημα

Πλήρης Καθαρισμός φούσκας εστίασης

ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΦΡΟ
  • Είναι αποδεδειγμένα η πιο απαραίτητη εργασία που θα πρέπει να πραγματοποιούμε στην καμινάδα την φούσκα και στο μοτέρ τακτικά και αυτό γιατί η συντήρηση του, σχετίζεται άμεσα με την ασφάλεια μας, και της επιχείρησης και γενικότερα με την σωστή και αποδοτικότερη λειτουργία. Αν μείνουν για πολύ χρόνο, τα λίπη και τα λάδια αναφλέγονται προκαλώντας φωτιά στην καμινάδα, με κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς στο κατάστημα και σε διπλανά κτίρια. Όταν είναι καθαρή η καμινάδα και η εστία, τότε έχουμε καλύτερη καύση και απορρόφηση του καπνού. Ο σωστός καθαρισμός γίνεται μόνο με εργαλεία καθαρισμού και φάρμακα.

Τοποθέτηση καμινάδας επισκευή παντός τύπου

Αναλαμβάνουμε την επισκευή της καμινάδας  καθώς και την τοποθέτηση εξαρχής 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Γιατί να μας επιλέξετε

Αμεσότητα. Ταχύτητα. Επαγγελματισμός.

Για εμάς το να λύνουμε άμεσα και γρήγορα όσα προβλήματα προκύπτουν με σύγχρονες μεθόδους και απόλυτο επαγγελματισμό είναι αδιαπραγμάτευτο!