ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ   ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ

Η εταιρεία μας ZOBRAS SERVICES ασχολείται με τον καθαρισμό καμινάδων και παντός τύπου επισκευής και τοποθέτηση καμινάδων και έχει έδρα την Αθήνα . Από το 2010 έως και σήμερα προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και  καθαρισμού καμινάδων για την καλύτερη δυνατή απόδοση της καμινάδας  σας. Διαθέτουμε προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και δυνατότητα επισκόπησης της καμινάδας με κάμερα για άμεση εντόπιση του προβλήματος.

Θέλετε να σας καλέσουμε;

Ερχόμαστε σε όλη την Αθήνα με ένα τηλεφώνημα

Επισκευή καμινάδας 

ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ

Tοποθέτηση και αλλαγή καμινάδας σε inox

Αν για κάποιο λόγο έχει πάθει βλάβη η καμινάδα ή για κάποιο λόγο δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, και χρειάζεστε μια επισκευή ή μία βελτίωση, η έχετε Υγροποίηση τότε τηλεφωνείστε μας να σας δώσουμε την βοήθεια και την λύση που χρειαζόσαστε.
Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην επισκευή και στην βελτίωση των καμινάδων καθώς και στην τοποθέτηση και αλλαγή καμινάδας απο χτιστεί σε inοx. Διαθέτουμε τα πάντα για καμινάδες καθώς και καπέλα αντιανεμικά και περιστρεφόμενα. Επίσης μπορούμε να κάνουμε αντικατάσταση της παλαιάς καμινάδας σας με καμινάδα inox νέας τεχνολογίας σε μόνου η διπλού τοιχώματος  για την αποφυγή Υγροποίησης. Αναλαμβάνουμε επίσης τον καθαρισμό της καμινάδας όπως επίσης τον έλεγχο διαρροής Καπνού.
καθαρισμός τζακιού

καθαρισμός καμινάδας λέβητα 

Ο καθαρισμός του τζακιού και της καμινάδας πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο.

Ο καθαρισμός καμινάδας τζακιού γίνεται από κάτω προς τα επάνω , με ειδικές επαγγελματικές βούρτσες, που διανύει ολο το μήκος της καμινάδας χωρίς να χρειάζεται πρόσβαση στην ταράτσα και έτσι μπορεί να πραγματοποιηθεί όποτε θέλετε, ανεξαρτήτως καιρού!

Όταν είναι καθαρή η καμινάδα και η εστία, τότε έχουμε καλύτερη καύση των ξύλων και απορρόφηση του καπνού.

Ο σωστός καθαρισμός τζακιού και καμινάδας, γίνεται μόνο με εργαλεία καθαρισμού και όχι με χημικά!

 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Πρώτα η ασφάλεια

Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα κατά του Κορονοϊού.

Πρώτο μας μέλημα είναι ασφάλεια μας αλλά και των ανθρώπων μας. Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα προφύλαξης όπως γάντια, δίπλες μάσκες και κρατάμε αποστάσεις σε όλη την διάρκεια των εργασιών. Προσέχουμε για να είμαστε ασφαλείς!

Γιατί να μας επιλέξετε

Αμεσότητα. Ταχύτητα. Επαγγελματισμός.

Για εμάς το να λύνουμε άμεσα και γρήγορα όσα προβλήματα προκύπτουν με σύγχρονες μεθόδους και απόλυτο επαγγελματισμό είναι αδιαπραγμάτευτο!

Αληθινές μαρτυρίες πελατών

Μίλησαν για Εμάς

Ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες μας που έδωσαν τα ονόματά τους!