ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Η απολύμανση αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διαδικασίες για την διασφάλιση της υγιεινής όλων των χώρων. Επιτυγχάνουμε τη διατήρηση ενός υψηλού επίπεδου υγιεινής όπως επίσης και τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης των διαφόρων μολυσματικών ασθενειών, μειώνοντας το επίπεδο του μικροβιακού φορτίου σε χώρους όπου συνωστίζονται πολλά άτομα (νοσοκομεία, ξενοδοχεία, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, γυμναστήρια, καφετέριες, εστιατόρια, κοινόχρηστες τουαλέτες κ.α.).

 
      Απολύμανση για κατσαρίδες, κουνούπια, ψύλλους, κοριούς, μυρμήγκια, μύγες, τρωκτικά

Απολύμανση σπιτιού μόνο 25 € Προσφορά 

Δήλωση Ενδιαφέροντος

θέλετε να σάς καλέσουμε για να κλείσουμε ραντεβού;

Ερχόμαστε σε όλη την Αθήνα με ένα τηλεφώνημα

Απεντομώσεις

Με έδρα την Αθήνα και δραστηριότητα σε όλη την Αττική, η zobras services αναλαμβάνει γρήγορα και αποτελεσματικά απεντομώσεις σπιτιών, πολυκατοικιών, και επαγγελματικών χώρων, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, οι απεντομώσεις μας εξαφανίζουν άμεσα κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες, έντομα αποθηκών, φλεβοτόμους (σκνίπες), ψύλλους, κοριούς, τσιμπούρια, μυρμήγκια και άλλα έντομα που μπορεί να είναι πιθανοί φορείς ασθενειών.

Τα υλικά απεντόμωσης που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά, δεν αφήνουν λεκέδες ή οσμές, έχουν μεγάλη διάρκεια και δεν παρουσιάζουν αλλεργικές επιπτώσεις στον άνθρωπο και τα ζώα, καθώς είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, καταπολεμούμε πάσης φύσεως έντομα & παράσιτα βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία, εξασφαλίζοντάς σας καθαριότητα και υγιεινή.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τα έντομα; Θέλετε να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες;

Καλέστε τους επαγγελματίες της zobras services και απαλλαγείτε οριστικά, χωρίς να ανησυχείτε για την υγιεινή του χώρου σας!

Οι απολυμάνσεις – απεντομώσεις που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας είναι:

  • Απολύμανση για κατσαρίδες

  • Απολύμανση για ψύλλους

  • Απολύμανση για μυρμήγκια

  • Απολύμανση για μύγες

  • Απολύμανση για κοριούς

  • Απολύμανση για τρωκτικά

  • Απολύμανση για κουνούπια 

 

Ψεκασμός Χαμηλής Πίεσης

Για την καταπολέμηση ερπόντων εντόμων όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψύλλοι, μυριάποδα (μαύρα σκουλήκια) κ.α.

Πρόκειται για ψεκασμό εντομοκτόνων ουσιών, με στόχο κυρίως την καταπολέμηση ερπόντων εντόμων, ο οποίος εφαρμόζεται σε επιφάνειες όπου περπατούν ή φωλιάζουν τα έντομα. Αφορά έντομα όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψύλλοι, μυριάποδα (μαύρα σκουλήκια) κ.α. Συνήθως γίνεται με ψεκαστήρες προπιέσεως

Ψεκασμός Υψηλής Πίεσης

Για υπαίθριους χώρους ή χώρους μεγάλης έκτασης (κτηνοτροφικές μονάδες, κήποι, κτήματα δεξιώσεων κ.α.).

Αφορά χώρους με μεγάλη έκταση, ή υπαίθριους χώρους όπου απαιτείται μεγάλος όγκος ψεκαστικού διαλύματος (κτηνοτροφικές μονάδες, κήποι, κτήματα δεξιώσεων, κ.α.). Πραγματοποιείται με βενζινοκίνητα ψεκαστικά και δοχεία μεγάλης χωρητικότητας.

Gel

Μέθοδος που ακολουθείται κυρίως για την καταπολέμηση της γερμανικής κατσαρίδας (germanica blatella) ή των μυρμηγκιών.

Μέθοδος που ακολουθείται κυρίως για την καταπολέμηση της γερμανικής κατσαρίδας (germanica blatella), ή των μυρμηγκιών. Το gel είναι τροφοελκυστικό δόλωμα που επιφέρει το θάνατο σταδιακά σε όλο τον πληθυσμό των εντόμων τα οποία βρίσκονται στο χώρο. Είναι εντελώς ακίνδυνο για τον άνθρωπο και τα ζώα και ως εκ τούτου δεν απαιτείται απομάκρυνσή σας από το χώρο της απεντόμωση

Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα κατά του Κορονοϊού.

Πρώτο μας μέλημα είναι ασφάλεια μας αλλά και των ανθρώπων μας. Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα προφύλαξης όπως γάντια, δίπλες μάσκες και κρατάμε αποστάσεις σε όλη την διάρκεια των εργασιών. Προσέχουμε για να είμαστε ασφαλείς!

Γιατί να μας επιλέξετε

Αμεσότητα. Ταχύτητα. Επαγγελματισμός.

Για εμάς το να λύνουμε άμεσα και γρήγορα όσα προβλήματα προκύπτουν με σύγχρονες μεθόδους και απόλυτο επαγγελματισμό είναι αδιαπραγμάτευτο!

Αληθινές μαρτυρίες πελατών για απολυμάνσεις και απεντομώσεις

Μίλησαν για Εμάς

Ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες μας που έδωσαν τα ονόματά τους!