ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΑΠΟ 10€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 15€

Κρουσματα απο μολυσμενα κουνουπια

Λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου σε ανθρώπους και ζώα έχουν καταγραφεί σε διάφορες περιοχές της χώρας κατά τα έτη 2010 – 2020 σε όλες σχεδόν τις Περιφέρειες. Αυτό υποδηλώνει ότι ο ιός του Δυτικού Νείλου έχει εγκατασταθεί (και) στη χώρα μας, όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ως εκ τούτου, είναι πιθανή και αναμενόμενη η επανεμφάνιση περιστατικών λοίμωξης από τον ιό στη χώρα και κατά την περίοδο μετάδοσης 2020 (καθώς και σε επόμενες περιόδους), κατά την περίοδο κυκλοφορίας των κουνουπιών.

Ο ιός του Δυτικού Νείλου μεταδίδεται κυρίως μέσω του τσιμπήματος μολυσμένων «κοινών» κουνουπιών. Η βασική δεξαμενή του ιού στη φύση είναι κυρίως τα άγρια πτηνά, από όπου μολύνονται τα κουνούπια, ενώ οι άνθρωποι δεν μεταδίδουν περαιτέρω τον ιό σε άλλα κουνούπια. Η πλειονότητα των ανθρώπων που μολύνονται με τον ιό είναι ασυμπτωματικοί, περίπου 20% εμφανίζουν ήπια συμπτώματα ιογενούς συνδρομής και πάνω απο 80% παρουσιάζουν σοβαρότερες εκδηλώσεις από το κεντρικό νευρικό σύστημα, κυρίως εγκεφαλίτιδα, μηνιγγίτιδα, οξεία χαλαρή παράλυση. Οι πιο σοβαρές εκδηλώσεις εμφανίζονται συνήθως σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς και γενικά άτομα με χρόνια υποκείμενα νοσήματα.

Η επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου, η έγκαιρη εφαρμογή κατάλληλων ολοκληρωμένων προγραμμάτων καταπολέμησης κουνουπιών και η λήψη μέτρων ατομικής προστασίας από τα κουνούπια αποτελούν διεθνώς τα σημαντικότερα μέτρα για την πρόληψη της νόσου.

Η εταιρία μας εγγυάται την άμεση καταπολέμηση και εξάλειψη τον κουνουπιών με την μέθοδο ψεκασμού σε ολους τους χώρους εσωτερικά και εξωτερικα .Σε σπίτια γραφεία καταστήματα κήπους και ολους τους υπαιθριους χώρους.

Κρουσματα απο ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες αποτελούν έναν από τους πιο σημαντικούς εχθρούς της υγείας των ανθρώπων, καθώς κουβαλούν μια τεράστια γκάμα μικροβιων. Η ZOBRAS SERVICES προσφέρει λύσεις για την αποτελεσματική καταπολέμηση τους, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το Συνεργείο της ZOBRAS SERVICES   που επισκέπτεται το χώρο σας, αφού εντοπίσει την εστία κατσαρίδων , διενεργεί εφαρμογή απεντόμωσης κατσαρίδων με φάρμακα νέας γενιάς φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο προκειμένου να διενεργήσει μια ασφαλής και αποτελεσματική απεντόμωση για κατσαρίδες. Αν το σπίτι σας, η επιχείρησή σας και γενικότερα οι εγκαταστάσεις σας αντιμετωπίζουν πρόβλημα με  κατσαρίδες, H zobras services θα σας απαλλάξει μια και καλή από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες. Η εταιρεία μας μέσω του έμπειρου επιστημονικού προσωπικού που διαθέτει εξολοθρεύει τα παράσιτα, αλλά μπορεί να αναλάβει και την πρόληψή τους κάνοντας ψεκασμό και τοποθέτηση τζελ.

Την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών την επιμελείται το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της Zobras services, διαθέτοντας το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο και χρησιμοποιώντας σύγχρονες και ασφαλείς τεχνικές εφαρμογών, σε εναρμόνιση με τα πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας ISO και HACCP. Μετά την απολύμανση σε  κατσαρίδες η εταιρεία μας συνιστά ο ψεκασμένος χώρος να καθαριστεί μετά την τέταρτη  ημέρα από την εφαρμογή.

Έκδοση πιστοποιητικού

Με το πέρας της απεντόμωσης παραδίδεται πιστοποιητικό απολυμάνσεως  όπως ορίζεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όπου αναγράφονται τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν με τα αντίστοιχα αντίδοτα.

Οι εφαρμογές αφορούν

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της Zobras Services, με την πολύχρονη εμπειρία τους και την επιστημονική τους προσέγγιση στην αντιμετώπιση εμφάνισης κατσαρίδων, αναλαμβάνουν με εγγυημένο αποτέλεσμα την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου δίνοντας άμεση λύση σε:

-Μονοκατοικίες
-Πολυκατοικίες
-Διαμερίσματα
-Γραφεία
-Καταστήματα
-Επιχειρήσεις λιανικού και χονδρικού εμπορίου τροφίμων και ποτών
(υπεραγορές τροφίμων, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία, πρατήρια
κατεψυγμένων τροφίμων, καταστήματα ξηρών καρπών – κάβες.
-Επιχειρήσεις Παρασκευής Φαγητού (εργαστήρια τροφίμων και ποτών, αρτοποιεία,
ζαχαροπλαστεία).
-Χώρους Εστίασης (εστιατόρια, ψητοπωλεία, κυλικεία).
-Χώρους Εκδηλώσεων και Κέντρα Διασκέδασης.
-Χώρους Παραλαβής και Αποθήκευσης Πρώτων Υλών Τροφίμων.
-Χώρους Αποθήκευσης ή Συσκευασίας τροφίμων και ποτών.
-Φαρμακοβιομηχανίες, Επιχειρήσεις Μεταφορών, Ναυτιλιακές